VEND PËR SHOPPING

Rreth nesh

Central Park është bota jote e shoppingut dhe argëtimit të cilën gjithmonë keni dëshiruar.

Qendra e vetme tregtare në Prishtinë e cila është në ambient të hapur dhe me 700 vende parkingu.

Përveç brendeve të llojllojshme të modës dhe sportit, pikave me të njohura grastronomike me një vend, tek bota juaj mund te gjeni edhe parkun me të madh të argëtimit në Kosovë. Ejani dhe eksploroni botën tuaj në Central Park!

Brende

Hapsirë

Vende Parkingu

Central Park

Galeria

Brendet

Ajo çfarë Central Park ofron për ju, varet nga brendet e saj.. andaj ne kemi përzgjedhur me kujdes brendet më të mira për ju!

Na kontaktoni

Abonohu për njoftimet më të fundit